armânii și ziua educației nonformale (ZEN)

Ce faceți în week-end?Dacă nu știați, de joi 27.09 și până vineri, 28.09 se desfășoară  Tineret în Mișcare, una dintre inițiativele Comisiei Europene pentru îmbunătățirea educației  și promovarea tinerilor, încurajarea creativității, schimb de experiență între tineri. Evenimentul are loc chiar în Parcul Tineretului -vis-a-vis de liceul Șincai sau statța de metrou Tineretului-,detaliile despre eveniment pot fi consultat pe site-ul www.nonformalii.ro iar programul poate fi descărcat de pe site-ul Comisiei Europene – Youth on the Move.

Tineret în Mișcare face parte din Zilele Educației Nonformale

Ce înseamnă educație nonformală?  Educație  altfel, educație vie, nu șabloane clasice. Vă este greu să vă imaginați educația altfel?Educația nonformală înseamnă creativitate, joc, bucuria de a învăță orice și de la aproape oricine, cu plăcere!

Dacă joi și vineri (27-28.09) Tineret în Mișcare vă așteaptă în Parcul Tineretului, vineri și sâmbătă (28-29.09) se desfășoară Ziua Educației Nonformale, iar sâmbătă – 29.09- Ziua Educației Nonformale (ZEN) vine și la Asociația Culturală Armânească (Sutsata Armânească)!

Activitățile pe care vi le pregătim sunt :

–     * Biblioteca Vie – Ar(o)mânii sunt oameni cu istorie, tradiție, dar și cu prezent.
–      * Atelier de dans – Dezvoltă-ți creativitatea!
–      * Atelier de limba armâneasca – Ne jucăm și învățăm să nu ne încurcăm în cuvinte

Este prima ediție a ZEN la care participă Sutsata Armânească și Consiliul Tinerilor Armâni (CTArm)  și vă așteptăm cu mare drag să ne fiți alături! Atât pentru noi cât și pentru voi va fi o experiență extraordinară, de a învăță unii despre alții, de a afla detalii noi și cum sunt văzuți armânii din afară. Nu ratați ocazia să aflați mult mai mult decât știați despre armânii, sâmbătă 29.09, începând cu ora 15 , la Sutsata Armânească (Asociația Culturală Armânească, strada Vasile Lascar 26-28 (Zona Piata Rosetti)

Advertisements

About esente_armanesti

Blog de conștientizare și promovare al evenimentelor culturale organizate de și pentru armâname. Prezentarea tematicii armânești
This entry was posted in di noi and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.