Erotopoetica sau despre chinurile dragostei

L’amour, toujours!

Asta ca intro pentru spectacolul din 26 iulie, în regia lui Toma Enache , cu Jezebel (Izabel Barbu), Oana Dragnea și Toma Enache.

Dacă ai iubit măcar o dată, cu toată ființa, dacă ai simțit cum este să-ți bată inima cu atâta putere cât să simți că-ți iese din piept, dacă ai iubit și ai suferit din iubire, atunci Erotopoetica este  spectacolul de care aveai nevoie.

Poate veți spune că sună dulceag, însă Erotopoetica este o incursiune în dragoste așa cum este ea: năvalnică, răvășitoare, mistuitoare, nebunească!


Nu are cum să nu te răscolească superba voce a lui Jezebel, pe ritmurile nemuritoarelor romanțe ale Mariei Tănase, ale lui Edith Piaf și ale multor alte cântece de dragoste nemuritoare (Besame mucho, Paloma, ca să enumerăm doar câteva), acompaniata de Puiu Pașcu și Lucian Maxim.

Și nu ai cum să rămâi insensibil la trăirile transmise de Toma, să nu te pătrundă frumusețea, durerea, flacăra poemelor lui Eminescu, Baudelaire și altor “cântători” ai iubirii, care te duc de la extaz la agonie !

În cazul în care v-am prins curiozitatea și v-am aprins entuziasmul de a vedea un spectacol superb și dacă ați pierdut prima reprezentație, Jezebel &Toma Enache & Co. vă așteaptă și pe 24 august , la Godot Cafe  Clubul Țăranului Român, la a doua reprezentație a  Erotopoetica.

Mulțumiri Godot Cafe pentru găzduire și felicitări întregii echipe : Jezebel, Oana Dragnea, Toma Enache, Mihaela Hagea, Doriana Gusita & celor pe care poate i-am omis!

Advertisements

About esente_armanesti

Blog de conștientizare și promovare al evenimentelor culturale organizate de și pentru armâname. Prezentarea tematicii armânești
This entry was posted in teatru si cultura and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.